За нас

кой сме ние

Ние имаме 33 години опит

„Темпо Д 2008” ЕООД е   основен партньор на Andreas Stihl в Централна Южна България.

Посетете ни на адрес гр. Пловдив, бул. Марица №54, където ще получите професионална консултация при избора на Вашата нова машина STIHL. 

Специализираният сервиз предлага качествено гаранционно и извънгаранционно обслужване.

 

STIHL е създадена в далечната 1926 г. от Андреас Щил, разработвайки първия моторен трион с верига. Мотивацията му e: „Да улесним работата на хората“. Този водещ принцип продължава да играе ключова роля за компанията днес и e постоянно насочен към нуждите на клиентите. От основаването си преди повече от 90 години, фирмата се развива, като международен производител на верижни триони и електроинструменти.

Днес, групата STIHL има общо 9 500 служители и търговска мрежа от около 35 000 дистрибутора в над 160 страни в света. От своето основаване STIHL залага на иновативна технология и безкомпромисно качество, които утвърждават марката, като световен лидер в производството на моторни триони и градинска техника.

Ние от Темпо Д 2008  повече от двадесет години се грижим професионално за безупречното състояние на Вашите машини STIHL. Доказали сме се като Ваш верен  партньор, грижейки се най-отговорно за техниката с която работите Вие и Вашите служители. Благодарим Ви за доверието и за възможността да учстваме във Вашето професионално развитие.

15 хиляди

Клиента

25 години

Професионален опит

70 хиляди

Продадени машини